ورزش > سایر ورزشها

عضو تیم ملی ایران: دلال‌ها در رشته پرش با اسب جولان می‌دهند


قدرت گراوندی عضو تیم ملی کمانگیری روی اسب در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص آخرین وضعیت این رشته در ایران؛ اظهار کرد: رشته کمانگیری روی اسب ابتدا فعالیت خود را با فدراسیون تیراندازی با کمان آغاز کرد ولی در ادامه به رشته‌های زیر مجموعه فدراسیون سوارکاری ایران منتقل شد. در گذشته توجه خوبی به این رشته سنتی می‌شد به شکلی که ما بارها عناوین مختلفی برای کشورمان در مسابقات جهانی و آسیایی به دست آوردیم.

وی افزود: مسابقات آسیایی و جهانی رشته کمانگیری روی اسب هر ساله به میزبانی کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی برگزار می‌شود که یک زمانی هم ایران به دلیل موفقیت‌های چشمگیر خود جز تیم‌های مدعی و قدرتمند در این رویدادها حاضر می‌شد ولی رفته رفته شرایط تغییر کرد و اعزام‌ها کاهش پیدا کرد تا جایی که از آخرین مسابقات بین‌المللی که تیم ملی کشورمان در آن شرکت کرده است نزدیک به ۸ سال می‌گذرد.

دارنده ۴ مدال نقره و برنز مسابقات جهانی کمانگیری روی اسب در پاسخ به این پرسش که انگیزه شما در شرایط فعلی برای ادامه فعالیت در این رشته چیست؟ گفت: بیشتر بخاطر تعصبی که روی ملی بودن این رشته داریم همچنان به فعالیت خودمان ادامه می‌دهیم. کشور کره جنوبی چند سالی می‌شود که به دنبال این است تا این رشته ایرانی را به عنوان ورزش مخصوص کره نامگذاری کند. یکی از راه‌هایی که مانع از تحقق این هدف می‌شود فعالیت این رشته در داخل کشور است که خوشبختانه هم ما فعلاً انگیزه این کار را داریم و هم فدراسیون در تلاش است که بتواند میزبانی رویدادهای بین‌المللی را به دست بیاورد در کشور مسابقات را برگزار کند.

عضو تیم ملی ایران: دلال‌ها در رشته پرش با اسب جولان می‌دهند

عضو تیم ملی کمانگیری روی اسب درباره دلیل عدم اعزام تیم به مسابقات جهانی و سایر رویدادهای برون مرزی عنوان کرد: در گذشته که ما به رقابت‌های جهانی اعزام می‌شدیم در مجموع با ۲ میلیون تومان این سفر انجام می‌شد ولی حالا سفر به کشوری مانند کره جنوبی که عمده مسابقات جهانی به میزبانی این کشور برگزار می‌شود به راحتی نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان هزینه دارد. طبیعی است که فدراسیونی مانند سوارکاری و یا خود ورزشکاران نتوانند این مسابقات را شرکت کنند.

گراوندی همچنین در پاسخ به این سوال که در حال حاضر کمانگیری روی اسب را می‌توان جز رشته‌های گران قیمت در نظر گرفت؟ گفت: خیر؛ این رشته اصلاً گران نیست و خوشبختانه در کشور استقبال خوبی هم از آن می‌شود. از آنجایی که اعزام‌های برون مرزی‌مان هم خیلی محدود است و در رسانه‌ها نیز چندان به این رشته پرداخته نمی‌شود ولی بالای هزار نفر در ایران مشغول فعالیت در این رشته هستند.

وی افزود: کمانگیری روی اسب گران نیست و هر فرد فقط با مبلغی حدود ۷ میلیون تومان می‌تواند این ورزش را انجام دهد. این در حالی است که همین حالا اگر شخصی بخواهد برای مثال در رشته‌ای مانند فوتبال فعالیت داشته باشد باید در همان ابتدای کار حداقل ۲۰ میلیون تومان برای خرید یک کفش هزینه کند. در رشته کمانگیری روی اسب هزینه‌ها پایین است و قیمت اسب هم چندان بالا نیست.

عضو تیم ملی کمانگیری روی اسب در پایان تاکید کرد: طبیعی است که ما هم به عنوان یک رشته ورزشی انتظار توجه و حمایت بیشتر را از مسئولان ورزش کشور داشته باشیم ولی از آنجایی که در رشته‌هایی مانند پرش با اسب هزینه‌ها بالاست و دست دلال‌ها نیز باز است تمرکز روی این حوزه است. ما به راحتی با یک اسب ترکمن هم می‌توانیم قهرمانی مسابقات را به دست بیاوریم ولی در پرش با اسب شرایط فرق دارد. در این رشته چون اسب زیاد خرید و فروش می‌شود دلال‌ها نیز مانور بیشتری می‌دهند.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا