ورزش > سایر ورزشها

نیاز وزارت ورزش به بودجه ۴٠ هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام


به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، سیدغنی نظری درباره بودجه ورزش کشور در سال آینده و جزئیات این بودجه گفت: بودجه ابزار اساسی فعالیت همه دستگاه‌هاست و اگر بودجه‌ای نباشد، همه فعالیت‌ها ابتر می‌ماند و اگر بودجه به موقع و مناسب باشد، برنامه‌ها می‌تواند مفید پیش برود. وزارت ورزش و جوانان، وزارت‌خانه‌ای است که با مخاطبان زیادی از جامعه در ارتباط است و این‌ مخاطبان برای فعالیت‌شان نیاز به بودجه دارند.

وی ادامه داد: فصل بودجه است و در این فصل نیازمند این هستیم که با نمایندگان ارتباط داشته باشیم و صحبت‌هایی درباره برنامه‌ها کنیم و عملکرد سنوات گذشته بودجه و میزان تخصیص اعتبار در سال گذشته را به نمایندگان گزارش کنیم. همچنین نیازها، مطالبات، مسابقاتی که داریم و بودجه‌ای که فدراسیون‌ها و هیات‌های استانی نیاز دارند و مباحث عمرانی و جاری را به اطلاع نمایندگان برسانیم و در این چانه‌زنی، بودجه مناسبی برای وزارت ورزش و جوانان اخذ کنیم.

سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان در خصوص پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی گفت: نزدیک به ۴ هزار و ۵٠٠ پروژه نیمه‌تمام داریم. همچنین برخی از اماکن ورزشی نیاز به تعمیر و تجهیز دارند و پروژه‌های نیمه‌تمام ما از ١٠ درصد تا ٩٠ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و نیاز به بودجه دارند. ٢ نوع بودجه همیشه در نظر گرفته می‌شود؛ در نوع اول، اعتباری است که در مجلس گذاشته می‌شود که اسمی است اما نوع دوم، آن چیزی است که تخصیص داده می‌شود و به پروژه تزریق می‌شود یا به دست ما می‌رسد و ما در اختیار هیات‌ها یا فدراسیون‌ها می‌گذاریم.

نظری خاطرنشان کرد: ما اعزام‌ها و مسابقات مختلفی در حوزه ورزش و جوانان داریم اما بودجه‌ کمی در اختیار وزارت قرار می‌گیرد. رویکرد دکتر دنیامالی این است که صرفا حوزه وزارت‌خانه ما خلاصه در ورزش نشود. در حوزه جوانان،‌ لوازم و شرایط مطلوب برای حوزه جوانان داده نشده است. طبق مذاکراتی که با اعضای دولت داشتیم و همچنین باتوجه صحبت‌هایی که دکتر پزشکیان هفته گذشته در وزارت ورزش و جوانان داشتند، بنا بر این است که جوانان در اولویت‌ها باشند. باتوجه به این مساله، ما در حوزه ورزش و جوانان بودجه می‌خواهیم و در این ٢ حوزه، نیاز به بودجه عمرانی و جاری داریم.

نیاز وزارت ورزش به بودجه ۴٠ هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام

وی در خصوص بودجه تخصیص داده شده در فعالیت‌های عمرانی تاکید کرد: بودجه جاری، برای پشتیبانی از فعالیت‌های ورزشی و حوزه جوانان است و بودجه عمرانی، برای پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌های ورزشی است. مطالبات رو به افزایش در حوزه‌های مختلف، یکی از مسائلی است که ما باید در نظر بگیریم. شاید در ٢٠ سال گذشته، در خیلی از نقاط نیاز به مسائل زیرساختی ورزشی نبود اما الان دورافتاده‌ترین روستا از ما توقع دارند. تا به امروز،‌ کمتر از ١٠ درصد بودجه عمرانی ١۴٠٣ تخصیص پیدا کرده است و ما امیدواریم که در تخصیص جدید، ۴٠-٣٠ درصد دیگر این بودجه عمرانی را به ما بدهند تا بدهی پیمانکاران و مسائل مربوط به فعالیت پروژه‌ها را پیگیری کنیم. ما قانع به بودجه اسمی نیستیم.

سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ورزش و جوانان گفت: ما عددی که برای اتمام پروژه‌ها نیاز داریم، ۴٠ همت است. در حوزه‌های مختلف، ما بودجه‌های مختلف داریم اما برای برای فعالیت‌های عمرانی و ورزشی،‌ مشکل بودجه داریم. در حال حاضر جداول بسته نشده است و در حال رایزنی هستیم. ما اگر به نیاز مطلوب خود برسیم، پروژه‌های نیمه‌تمام را تمام می‌کنیم. حداقل انتظار ما این است که ۶ هزار میلیارد تومانی که برای حوزه عمرانی در نظر گرفته شده است، به ما تعلق بگیرد تا اقداماتی را انجام دهیم. باتوجه به شرایطی که وجود دارد، انتظار داریم که در تخصیص‌ها، دستگاه ورزش به عنوان یک دستگاه مهم تلقی شود.

وی در پاسخ به این سوال که وزارت ورزش و جوانان چقدر در بحث مولدسازی،‌ می‌تواند کسب درآمد کند؟ گفت:‌ منابع بودجه متعددی به ما داده می‌شود. ما ورزش همگانی و قهرمانی داریم و در این حوزه‌ها باید فعالیت داشته باشیم. در بحث مولدسازی، وزیر ورزش و جوانان تاکیداتی به مدیران کل استان‌ها داشته است و خودم هم در هر جلسه‌ای که تشکیل می‌شود، به مولدسازی تاکید می‌کنم. بخشی از این موضوع در اختیار ما است و ما تکالیف خود را در استان‌ها انجام می‌دهیم. در برخی از نقاط، زمین‌هایی داریم که اگر یک دهم آن فروش برود، کل مشکل آن شهرستان حل می‌شود.



منبع:مهر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا