پرونده ویژه برای ناصر حجازی
به گزارش ایسنا، سوژه شماره جدید مجله همشهری با عنوان پروندهای برای ناصر حجازی فقید، ورزشکار و مربی پرافتخار که میراث اصلیاش «نام نیک» بود، به زندگی، مهاجرت، کاریزما و محوبیت وی پرداخته است.
آنچه در این شماره مرور می شود ماجرای پسری است که در مراغه به دنیا آمد، در تهران فوتبالیست شد، در امجدیه قلبها را ربود و در آرژانتین دست به تاریخسازی زد. این، ماجرای زندگی یک عقاب است از اولین تا آخرین روز.
امیرمحمد یعغوب پورطاری، سردبیر در توصیف این شماره از مجله گفته است:«از مردان و زنانی که همدورهاش بودند تا پسران و دختران کوچکی که حتی جایی دور از وطن زندگی میکنند، از دیوانههای فوتبال تا آنها که چیز زیادی از این ورزش نمیدانند، همه حجازی را میشناسند. سوژه این شماره یکی از ماندگارترین چهرههای تاریخ ورزش ایران است. وقتی این شماره را میخوانید انگار آلبومی قدیمی را در کمدی از خانه ناصر کشف کردهاید. عکسهای کمیاب و قصههایی که مرور دوبارهشان هر کسی را به سفر زمان میبرد. این آلبوم را ورق بزنید. ماجرای کودکی که مرد شد، بزرگ شد و بزرگ بودن را زندگی کرد. داستان عقابی که پرواز را یاد گفت و عاقبت برای همیشه پرید. خاطرههای او اما چیزی شبیه به یک مشت پر عقاب در دست دیگران است، یادگاری از کاریزما و ابهت از آن چهره جدی و آن لباسهای همیشه شیک. آن مرد دوستداشتنی که اسمش ناصر بود.»
در بخشی از این مجله به این اشاره شده است که ناصر حجازی مایههای تبدیل شدن به یک سوپراستار در دنیای هنر و سینما را داشت اما فوتبال بخش مهمی از زندگی او را ساخت و حتی پس از آن با علاقه خاصش به تیپ و مد شناخته میشد.
در بخشی از این مجله به مجسمهای که برای ناصر حجازی ساختهاند، اشاره شده که در خیابانی به نام او جانمایی شده است. پس از درگذشت حجازی نام او بر روی یکی از بلوارهای تهران یعنی بلوار فردوس هم قرار گرفت.
عصر ناصر کاری از گروه مجلات همشهری به سردبیری امیرمحمد یعقوب پورطاری، مدیر فنی و هنری: علیرضا بهرامی و صاحب امتیازی موسسه همشهری دوره جدید شماره ۸ منتشر شده است
این مجله در ۱۵۲ صفحه روایتی نوشتاری و تصویری و با قیمت ۲۵۰ هزار تومان منتشر شده است.
انتهای پیام