جامعه > رفاه و خدمات اجتماعی

رواج ورزش در جامعه کارگری بهره‌وری را افزایش می‌دهد



به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری هفتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر سراسر کشور با حضور محمد چکشیان معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس شورای سیاستگذاری هفتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر کشور برگزار شد.

چکشیان در این نشست گفت: مسئله اصلی ما ترویج فرهنگ ورزش است. عینیت بخشی به اقدامات برگزاری برنامه‌ها مانند المپیاد و مسابقات و الگوسازی‌ها اثر دارد اما همین نمونه‌ها در کنار کار رسانه‌ای و فرهنگ سازی در این زمینه زودتر به نتیجه می‌رسد.

چکشیان با اشاره به اینکه اگر ورزش در جامعه کار و تولید رواج پیدا کند همه اهداف ما در حوزه اجتماعی از جمله نشاط، سلامت، بهره‌وری و کارایی محقق می‌شود گفت: ورزش برای هر فردی اهمیت دارد اما ورزش در جامعه کارگری به عنوان ستون فقرات تولید ضرورت مضاعف دارد. زیرا حرکت صنعت و بهره‌وری به تلاش او وابسته است.

وی در ادامه گفت: وقتی در مورد بانوان صحبت می‌کنیم سطح بحث بالاتر می‌رود. زیرا زنان علاوه بر ایجاد ثروت و تولید نقشی در خانواده دارد. لذا ورزش بانوان اهمیت بیشتری دارد. هیچ موضوعی در طول تاریخ بدون حضور زنان ممکن نشده است. انقلاب اسلامی ایران توانست الگوی سوم زن را در برابر الگوهای دیگر مطرح کند و نقش زن در حوزه‌های مختلف اجتماعی را در نظر بگیرد.

چکشیان در ادامه به برگزاری این المپیاد اشاره کرد و افزود: این مسابقات در ۷ رشته والیبال، بسکتبال سه نفره، کبدی، بدمینتون، تنیس روی میز، شنا و تیراندازی در بندر انزلی برگزار می‌شود. آغاز این مسابقات از ۲۷ آذر بوده و حدود ۴۰۰ ورزشکار در این مسابقات شرکت خواهند کرد.

وی تاکید کرد: این المپیاد یک نمادی برای الگو سازی است. لذا حمل مشعل این مسابقات با گرامیداشت یاد کارگران معدن از طبس آغاز شده و پس از عبور از شهرهای مختلف به بندر انزلی می‌رسد تا یک جریان اثرگذار باشد.

چکشیان همچنین گفت: امسال ۳۲ تیم داریم که یک تیم اختصاصی از طبس است. از هر استان چند ورزشکار شرکت کرده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به طرح‌های مختلف در حوزه ورزش کارگران گفت: در دو بخش سیاست گذاری و قانون گذاری و اجرای قوانین و همچنین بهره‌برداری از مجموعه‌های ورزشی که در کشور داریم طرح‌های در دست اقدام داریم.

چکشیان با اشاره به ۵۰۰ ورزشگاه فعال در این زمینه در در کشور بیان کرد: طرح تحول مجموعه‌های ورزشی و قراردادهای آن و میزان خدمات به کارگران و مأموریت‌ها باز تعریف و شفاف شده است که کارگران ضعیف و دهک پایین‌تر بتوانند استفاده کنند و تخفیف ویژه هم بگیرند. ما دنبال این هستیم که کارگران دهک پایین بهره بیشتری ببرند.

وی در پایان به صعود ۱۳ نفر از بانوان کشور به قله آرارات اشاره کرد و گفت: این اتفاق افتخاری برای بانوان کارگر ما در عرصه بین المللی بود. برای اولین بار راه اندازی لیگ‌های ورزش کارگری کشور را هم داشتیم که در بعضی رشته با بعضی فدراسیون‌های کشور رقابت می‌کند. در این لیگ ۳۵ تیم شرکت کرد. امیدواریم این لیگ‌ها برای جریان سازی ورزش کارگران مؤثر باشد.



منبع:مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا